Werken bij

Wij zijn professionele vrijwilligers

We kunnen het snel samenvatten: Zonder vrijwilligers zou BR6, de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk niet kunnen bestaan! Dat wil niet zeggen dat we dat wat we doen niet serieus nemen of als geheel vrijblijvend zien. Integendeel… Daarom noemen wij ons zelf graag professionele vrijwilligers.

Dat houdt natuurlijk ook in dat de omroep een plaats is waar je niet alleen aan de slag kan met jouw kennis en ervaring, maar dat je je ook kunt ontwikkelen in dat wat je graag doet.

Afhankelijk van de werkzaamheden werken we in teams vanuit de studio en/of op locatie. Maar soms ook gewoon van huis. De faciliteiten die BR6 biedt aan zijn vrijwilligers maakt dit mogelijk.

Net als binnen iedere organisatie zijn er veel verschillende functies. Geen ervaring in een bepaalde functie? Geen probleem. Met de juiste ondersteuning en opleiding kun je persoonlijk groeien. Inzet, betrokkenheid en soms aanleg of een beetje talent zijn belangrijke uitgangspunten voor ons.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen, die helpen om BR6 uit te bouwen naar een sterke en breed gedragen omroep die midden in onze gemeenschap staat.

Hieronder de vacatures die we op dit moment graag invullen.
Wil je meer informatie of eens praten, stuur dan een e-mail naar vacature@br6.nl
Je kunt vanzelfsprekend ook altijd een open sollicatie sturen of een idee mailen waarmee je graag binnen de omroep mee aan de slag gaat.

Openstaande vacature

Nieuwsredacteur

BR6 – de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk – is op korte termijn op zoek naar jonge en oudere jonge enthousiaste vrijwilligers voor het team van onze nieuwsredacteuren.

Je bent mede verantwoordelijk voor het schrijven van nieuwsberichten voor de website en kabelkrant. Van het verwerken van binnenkomende persberichten, het maken van interviews & redactionele stukken tot het zelfstandig vergaren van nieuws uit de regio.
Op dit moment werken we binnen BR6 coronaproof vanuit huis en houden ons vanzelfsprekend aan de richtlijnen van het RIVM maar thuiswerken behoort ook normaal gesproken tot de mogelijkheden door de technische faciliteiten die BR6 je biedt.

Wij zijn op zoek naar mensen die een dagdeel of enkele uren per week zich willen gaan in zetten om de nieuwsvoorziening en de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk weer een stap verder te brengen.
Enige ervaring met schrijven is een pré, maar geen must. Begeleiding en opleiding maken deel uit van de functie. Goede kennis van de Nederlandse taal is wel een uitgangspunt.

Altijd gedroomd om te werken in de media & nieuwswereld, laat je horen! 
Mail naar: vacature@br6.nl

ADVERTENTIE

Sluit Menu