2 februari 2020

Weer teleurstellend verlies voor CVC Reeuwijk

Opnieuw teleurstellend verlies voor CVC Reeuwijk. Na de 4-1 nederlaag vorige week tegen Lugdunum, ging ook de 2e wedstrijd na de winterstop verloren. Afgelopen zaterdag ging Blauw Zwart op Sportpark Groene Zoom er met de winst vandoor. Al snel had het Wassenaarse gezelschap een 0-1 voorsprong te pakken door Kim Theil en die werd voor rust zelfs uitgebreid naar 0-2 door Ducan Lagerberg.

CVC Reeuwijk was niet in staat dat nog te herstellen. Blauw Zwart was in veel opzichten de betere ploeg, zodat CVC ook geen aanspraak kon maken op een positief resultaat. Blauw Zwart eindigde de wedstrijd met 9 man door 2x geel en blessures. CVC speelde zonder Aksel Koopman. De CVC-aanvoerder zat een schorsing uit vanwege een rode kaart.

Hoewel CVC nog 8e blijft in de rangschikking, zit het toch in een neerwaartse spiraal. Het wordt weer tijd de trend van verloren wedstrijden te doorbreken met een driepunter.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu