Gepubliceerd 2 februari 2020

Weer teleurstellend verlies voor CVC Reeuwijk

Opnieuw teleurstellend verlies voor CVC Reeuwijk. Na de 4-1 nederlaag vorige week tegen Lugdunum, ging ook de 2e wedstrijd na de winterstop verloren. Afgelopen zaterdag ging Blauw Zwart op Sportpark Groene Zoom er met de winst vandoor. Al snel had het Wassenaarse gezelschap een 0-1 voorsprong te pakken door Kim Theil en die werd voor rust zelfs uitgebreid naar 0-2 door Ducan Lagerberg.

CVC Reeuwijk was niet in staat dat nog te herstellen. Blauw Zwart was in veel opzichten de betere ploeg, zodat CVC ook geen aanspraak kon maken op een positief resultaat. Blauw Zwart eindigde de wedstrijd met 9 man door 2x geel en blessures. CVC speelde zonder Aksel Koopman. De CVC-aanvoerder zat een schorsing uit vanwege een rode kaart.

Hoewel CVC nog 8e blijft in de rangschikking, zit het toch in een neerwaartse spiraal. Het wordt weer tijd de trend van verloren wedstrijden te doorbreken met een driepunter.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN