12 november 2019

VSTS-dames verslaan VollinGo

In Sporthal De Zebra versloeg VSTS afgelopen zaterdag VollinGo 2 met 2-3. Met de winst van de eerste twee sets (22-25 en 24-26) had VSTS een flinke stap gezet naar de winst. In de 3e set kwam VollinGo echter goed terug en pakte de set met 25-12. In set 4 startten de Bodegraafse dames in een gewijzigde opstelling. Elvira Duiven en Olivia van Wijngaarden begonnen in de basis. Helaas keek VSTS weer snel tegen een achterstand aan door de servicedruk van VollinGo.

Op een 18-12 achterstand kwam Arius Rozendaal aan service. In 2 beurten bracht ze de dames uit Gouda zodanig onder druk dat de stand gelijk getrokken werd tot 19-19. Het leek er op dat VSTS weer in de flow kwam om de wedstrijd toch te beslissen in 4 sets. VollinGo maakte met een goede servicebeurt een einde aan die illusie en trok ook deze set met 19-25 naar zich toe: 2-2.

In set 5 stuurde VSTS-coach Streng weer de basis van set 1 het veld in, wel enigszins tactisch aangepast. Deze omzetting pakte goed uit zodat er gedurende deze laatste set een veilige marge werd opgebouwd om de wedstrijd uiteindelijk toch te winnen. Waar bij VSTS het geloof en overtuiging weer aanwezig waren, speelden de dames van VollinGo te zenuwachtig en met 15-10 was de laatste set  een prooi voor de VSTS-dames. Een 3-2 winst derhalve.

VSTS-heren winnen in Utrecht

De VSTS-heren wonnen van VV Utrecht 7. In de Galgenwaard werden de Utrechters met 0-4 verslagen. Tijdens het spelen op speelveld 7 was het een drukte en herrie van jewelste en bleek geconcentreerd spelen lastig. Met 21-25, 18-25, 15-25 en 17-25 lieten de VSTS-heren zich niet van de wijs brengen.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu