7 oktober 2020

VSTS-dames sterker dan Switch

De VSTS-dames versloegen vorige week donderdagavond Switch met 3-1. Het was de 2e competitiezege voor de Bodegraafsen die nu vijfde staan in de 3e Divisie B.

Vliegende start

Coach Strang kon een beroep doen op z´n gehele selectie en Evi Hogenelst kwam er bij om het team te versterken. In de 1e set stoomden VSTS met een goede focus naar een 25-17 setwinst. Daarna zette VSTS de vliegende start niet door en ging de 2e set met 14-25 verloren.

Weer ontspannen

Servicedruk in de 3e set zorgde er voor dat VSTS weer ontspannen kon volleyballen maar eigen fouten zorgde er toch weer voor dat Switch bij kon blijven. Het werd zo toch nog een hele spannende set. Van der Berg liet haar waarde voor het team ook blijken en wist Duiven op de diagonaal goed te bedienen en met haar rake klappen was er geen twijfel mogelijk voor wie het punt was. Ook Van Wijngaarden scoorde haar puntjes weer mee. VSTS had de langste adem en won de derde set met 27-25.

Servicedruk

Ook nog felle strijd in set 4. Deze set kenmerkte zich eveneens door servicedruk die door beide teams werd geleverd waardoor er steeds series punten werden gemaakt. Coach Strang hield zijn dames goed bij de les en er werd voor elk punt hard gewerkt. Mirjam van der Kruk mocht het karwei met haar service afmaken: 25-23.

0 Shares
Sluit Menu