4 februari 2020

VSTS-Dames maken klus niet af | herenteam wint wel

De VSTS-dames verloren met 2-3 met BS Thor 2 uit Bergambacht. Het was een lastige wedstrijd. VSTS verloor direct al de 1e set met 20-25. In de 2e en 3e set herstelde VSTS zich. Het spel werd gevarieerder en werden de punten weer gemaakt. Elvira Duiven sloeg de ballen weer hard binnen en ook blokkerend pikte ze haar puntjes mee. Beide sets gingen met 25-23 naar VSTS. In set vier anticipeerde Thor goed op de acties van VSTS en wist deze naar zich toe te trekken met 23-25. Coach Strang probeerde aan het begin van set vijf zijn dames op te peppen en te motiveren en dit leek ook te werken.

VSTS startte goed aan set vijf maar Thor liet het er niet bij zitten en met een vervelende serviceserie keek VSTS snel tegen een achterstand aan die zij niet meer te boven kwam. Het was dan ook Thor die de 5e set met 9-15 binnensleepte.

Wel winst VSTS-heren

Het herenteam van VSTS versloeg VTC Woerden 2 met 3-1. Vanaf set 1 ging meteen de druk erop vanuit de kant van VSTS om te zorgen dat de Woerdenaren niet in hun eigen spel konden komen. Dit resulteerde in een riante voorsprong. De mannen van VTC kwamen nog wel even terug in de set maar VSTS ging er met de setwinst vandoor: 25-20. In de 2e set startte de Bodegravers wat onwennig en daar maakte de ervaring van de kant van VTC snel gebruik van: 17-25.

De ervaring aan de kant van VTC is een toegevoegde waarde maar de spirit en het uithoudingsvermogen aan de kant van VSTS gaf de doorslag in set 3 en 4. Op karakter en met veel inzet gingen de sets dan ook eenvoudig naar de Bodegravers met 25-18 en 25-14. VTC kwam er niet meer aan te pas.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu