14 september 2018

Vriendenschaar voortaan rookvrij

Foto: RTV Bodegraven
Voortzitter Mike Lina van Vriendenschaar Rookvrij

De Bodegraafse korfbalvereniging Vriendenschaar heeft het nieuwe seizoen roken in de ban gedaan. Volgens onderzoek van de Hartstichting is 89% van de…

Nederlandse bevolking voor compleet rookvrije…

sportverenigingen.
Van de huidige leden bij Vriendenschaar is er vrijwel niemand die op trainingsavonden of op zaterdag met een sigaret op het complex te vinden is. Het beleid zal nu dan ook in de praktijk voornamelijk van toepassing zijn op bezoekers van de vereniging.

Tegenstanders die op bezoek komen en een sigaretje willen opsteken zullen vriendelijk verzocht worden om dit te laten of om dit buiten het complex te doen. Rokende supporters langs de lijn staan volgens voorzitter Mike Lina eveneens haaks op deze overtuiging en zullen worden gewezen op de last die leden en andere bezoekers van hun rook ondervinden.

Door het weren van sigaretten op het sportcomplex sluit Vriendenschaar aan bij het nationale initiatief de Rookvrije Generatie. De Rookvrije Generatie is een initiatief dat ook ondersteund wordt door het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV).

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu