13 oktober 2021

Vriendenschaar tegen koploper DES in evenwicht: 16-16

Tegen koploper DES kwam Vriendenschaar in Delft niet verder dan 16-16. De gehele wedstrijd wisten beide ploegen geen gaatje te slaan voor een beslissende voorsprong.

• Edwin van Staalduinen (12) reikt naar de bal in de wedstrijd tegen DES. (Foto: Fenne van den Hoogenband)

Gelijk op

Na het klinken van het startsignaal was te zien dat beide ploegen absoluut voor de winst gingen. Er werd fanatiek gestreden. Aan beide kanten werd scherp verdedigd, maar werden tegelijkertijd ook goede aanvallen opgezet. Het ging redelijk gelijk op in deze beginfase – met één, maximaal twee doelpunten verschil – waarbij DES wel iedere keer de voorsprong nam. Net voor rust werd het 7-7.

Leidende partij

In de tweede helft was juist Vriendenschaar de leidende partij als het om de doelpunten ging, maar een gat groter dan één werd niet geslagen, waardoor de Delftenaren iedere keer weer konden aansluiten. Tot in de laatste seconden ging de wedstrijd gelijk op, waarna de Bodegravers nog een kans kregen om een strafworp te maken voor de winst. Die werd helaas gemist, wat resulteerde in een 16-16 gelijkspel.

Over de hele wedstrijd bezien een terechte uitslag. Voor het publiek een erg leuke, maar ook zeker spannende wedstrijd om te zien. Uiteindelijk is zo toch het eerste puntje weggesnoept van de koploper. Volgens coach Jorrit de Grutter mede dankzij de heren van Vriendenschaar die door de hele wedstrijd heen sterk verdedigd hebben.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu