3 februari 2020

Vriendenschaar en Korbatjo houden elkaar in evenwicht

Het beloofde tussen Vriendenschaar en Korbatjo (Oud-Beijerland) te worden. Beide teams stonden voorafgaand aan deze wedstrijd samen op de derde plek. Vriendenschaar opende veelbelovend de wedstrijd met het eerste doelpunt.

Na deze goede start veranderde de wedstrijd echter in een moeizame pot. Mede orzaak omdat Korbatjo besloot een aantal vormen van het zogenaamde ‘antikorfbal’ in te zetten, zoals achterverdedigen. Dit hielden zij, helaas, de rest van de wedstrijd aan. Vriendenschaar kon hier niet mee omgaan. Er werd veel balverlies gedraaid en er werd te snel geschoten. Na een door coach Jorrit de Grutter aangevraagde time-out kwamen de Bodegravers weer iets beter in de wedstrijd. Zo werd het net voor rust nog 11-11.

Na rust bleven beide ploegen aan elkaar gewaagd en de stand ging dan ook tot in de laatste seconden gelijk op. Dit zorgde voor een erg spannende tweede helft, waarin de ploeg van De Grutter beduidend overtuigender speelde dan bij de start van de wedstrijd.

Dit mocht echter niet meer baten voor de uitslag. Net voor het einde wist Vriendenschaar nog met twee doelpunten voor te komen, maar Korbatjo kwam al gauw weer gelijk. Jack Bunnik uit Vriendenschaar 2 werd nog ingebracht om een goal te forceren, hetgeen ook lukte, maar de aanval daarop wist ook Korbatjo weer te scoren. Zo eindigde de wedstrijd in een 19-19 gelijkspel.

• Spelbeeld uit de wedstrijd Vriendenschaar-Korbatjo. (Foto: Fenne van den Hoogenband)
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu