13 oktober 2020

Vriendenschaar B1 kampioen

Eén wedstrijd voor het einde van de eerste helft van de veldcompetitie speelde Vriendenschaar B1 haar kampioenswedstrijd in Nieuwerkerk tegen hun B2. Voorafgaand aan de wedstrijd stond Nieuwerkerk op 6 punten en Vriendenschaar op 5, maar voor de Nieuwerkerkers was dit al de laatste wedstrijd.

Moeizaam

Het begin van de wedstrijd was voor beide teams heel moeizaam. Het duurde lang tot er gescoord werd. Vriendenschaar kwam op een gegeven moment met 0-1 voor te staan, maar ook in de rest van de eerste helft werd er maar mondjesmaat gescoord. Bij rust stond het 2-5 voor de Bodegravers.

Overhand

In de tweede helft nam Vriendenschaar B1 echt de overhand, alleen werden niet alle kansen afgemaakt. Toch werd er ruim gewonnen: 5-10 was de eindstand, wat Vriendenschaar B1 in het klassement op 7 punten bracht en de Nieuwerkerkers op 6 hield. Kampioenen dus! Er was vanzelfsprekend weinig Bodegraafs publiek aanwezig om mee te juichen met de kampioenen, maar gelukkig maakten de B1’ers er zelf nog een klein feestje van, inclusief kampioensselfie.

• Vriendenschaar B1 kampioen. (Foto: Miranda Noorlander)
• En ook nog maar een selfie! (Foto: Jack Bunnik)
0 Shares
Sluit Menu