21 oktober 2021

Vriendenschaar A3 kampioen

Afgelopen zaterdag 16 oktober is Vriendenschaar A3 kampioen geworden door van directe concurrent GKV A2 uit Gorinchem te winnen met 7-5. Gelijkspel zou ook het kampioenschap hebben betekend, maar winnen is natuurlijk gewoon veel leuker!

• Vriendenschaar A3 kampioen.

Luxe uitgangspositie

De enigszins luxe uitgangspositie was te danken aan tot dusver vier overwinningen, één gelijkspel en slechts één verloren wedstrijd en jawel…dat was de uitwedstrijd tegen GKV. Zaterdag was dus een mooie gelegenheid dit verlies recht te trekken en dat deed het team dus ook.

Via een 2-0 voorsprong bouwde de A3 deze tot aan het rustsignaal uit tot 5-2. Een prima eerste helft. In de tweede helft waren er veel kansen, maar werden er slechts twee benut. Gelukkig wist GKV de korf ook niet echt te vinden. Zij scoorden er drie. Zodoende werd de eindstand bepaald op 7-5. Deze overwinning was meer dan genoeg om kampioen te worden. Een knappe prestatie van dit jonge juniorenteam.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu