23 mei 2022

Verliespartijen voor trotse ReBo-vechters op Raw Diamonds XVI-gala

Zaterdag 21 mei is Sportcentrum ReBo met een grote groep afgereisd naar Almere voor het Raw Diamonds XVI gala o.l.v. Remy Bonjasky.

Eerste jeugdpartij

Ezra Slappendel vocht zijn eerste jeugdpartij. De eerste ronde was het even inkomen, de tweede ronde ging gelijk op en de derde ronde was overduidelijk voor Ezra. Knap hoe hij zich niet liet kennen, doorzette en zijn energie goed doseerde. Helaas draaide de partij uit op verlies, maar desalniettemin is Team ReBo ongelooflijk trots op hem!

• Controle van de nagels: een vast ritueel!

Yesper Schouten

Aan het einde van de avond was de beurt aan Yesper Schouten, hij vocht na een lange stilte een C-Partij en had een flinke schare fans verzameld. Yesper deed zijn bijnaam ‘The Wizard’ eer aan en deelde een aantal technisch zeer sterke stoten en trappen uit. Hij zette door en gaf niet op, hield zijn hoofd omhoog en vocht zichzelf helemaal leeg. Ook voor Yesper eindigde de partij helaas in verlies, maar voor de korte voorbereidingstijd die hij had, heeft hij echt gestreden als een leeuw! Diep respect voor deze partij! Hoofd omhoog en op naar het volgende gala! 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu