11 oktober 2020

Tweede competitiezege voor CVC Reeuwijk

Twee benutte strafschoppen hielpen CVC Reeuwijk een eind op weg richting 2e competitiezege. In de stromende regen werd een taai VVC fc met 3-1 verslagen. En dat ging zeker niet vanzelf.

Nog niet overtuigend

Ook tegen VVC overtuigde CVC Reeuwijk nog niet. De ploeg van trainer Boris van Es heeft in de competitie nog niet laten zien wat het werkelijk kan. Onder bar slechte weersomstandigheden en ook nog zonder publiek slopen bij CVC weer teveel slordigheden in het spel. De Vennepers hielden zich daardoor goed op de been. De beste kansen in de 1e helft waren evenwel voor CVC. Zo schoot Bryan de Bruin in vrije positie langs het doel en Lion v.d. Velde miste net nog de scherpte om met het hoofd toe te slaan.

• Kevin v.d. Heuvel schermt de bal af om in balbezit te blijven.

Strafschop

Net voor rust zette CVC toch de 1-0 voorsprong op het scorebord. Het kreeg daarbij wel de hulp van scheidsrechter Van Drunen die naar de strafschopstip wees na een overtreding op Lion v.d. Velde. Van elfmeter vuurde dezelfde Van de Velde raak, hoewel VVC-goalie Thierry Wesseling nog bijna de bal te pakken kreeg.

Mazzel

In de 2e helft kreeg CVC nog steeds geen definitieve greep op de tegenstander. VVC kwam zelfs langszij toen aanvoerder Kevin van Vilsteren in alle vrijheid de 1-1 kon binnen koppen. CVC Reeuwijk zette er wel een tandje bij maar het bleef gehaast en onrustig aan de bal. In de slotfase mazzelde CVC Reeuwijk toen de scheidsrechter in een buiteling van Lion v.d. Velde opnieuw een strafschop zag. Van de Velde voltrok ook dit keer zelf het vonnis: 2-1. De inmiddels ingevallen Moussa Kallisse bewees daarna weer eens z’n waarde voor de Reeuwijkers. De ex-prof strafte in blessuretijd een kapitale fout in de Vennepse verdediging koelbloedig af: 3-1.

• Pascal Hellingerwerf ontwijkt een sliding.

RADIOVERSLAG:

CVC Reeuwijk-VVC fc 1e helft (verslag André van Egdom)
CVC Reeuwijk-VVC fc 2e helft (verslag André van Egdom)
0 Shares
Sluit Menu