4 oktober 2022

TTV Reeuwijk te sterk voor SVN

Het Naaldwijkse SVN 2 kwam tafeltennissen in Reeuwijk. Daar trof de hekkensluiter een gemotiveerd Reeuwijk 1 aan. Cees Voordouw beet het spits af, maar ging, ondanks alle goede voornemens, in 3 games onderuit. Daarna lieten André van der Laan en Dennis Cornelisse zien hoe het wel moest.

● Dennis Cornelisse smasht.

Van der Laan won in 3 games en Cornelisse had er 4 nodig. Voor Voordouw ging het in de dubbel met Van der Laan dan ook een stuk beter. In 3 games werd eenvoudig afgerekend met het duo van SVN.  Van der Laan trok de lijn door, maar had daar toch wel 5 games voor nodig. SVN vond het tijd om wat terug te doen en won in 4 games van Voordouw en in 3 games van Cornelisse. Dit was in beide partijen vertekend, dat had zomaar de andere kant op kunnen vallen. Daarmee stond het 4-3 voor Reeuwijk.  Van der Laan, Voordouw en Cornelisse wonnen vervolgens elk hun laatste partij. Niet zonder moeite, maar daarmee smaakte de 7-3 overwinning des te beter.

TTV Reeuwijk 1 staat in West 2D op de 4e plaats, maar met 16 punten uit 3 wedstrijden slechts 2 punten achter koploper De Sprint 4.

TTV Reeuwijk 2 gelijk tegen koploper Phoenix

Nadat Reeuwijk 2 vorige week een realitycheck had ondergaan na de hoopvolle seizoensstart, mocht het deze week de koploper uit Delft, Phoenix 2 ontvangen. Martin Verschuure en Gerard Olsthoorn verzorgden een voorsprong voor Reeuwijk, maar door een nipte verliespartij van Karin Kruit en een bloedstollend verlies in 5 games in de dubbel kwam Phoenix weer op gelijke hoogte. Kruit en Verschuure zetten Reeuwijk vervolgens op 4-2. Doorpakken lukte vervolgens niet doordat Phoenix terugkwam tot 4-4. Olsthoorn bracht Reeuwijk weer aan de leiding in 3 strakke games. Het lukte Verschuure vervolgens niet om de winst voor Reeuwijk over de streep te trekken. Maar de 5-5 puntendeling tegen -inmiddels koploper af- Phoenix 2 stemt toch tevreden. Reeuwijk 2 staat in West 3D op een 5e plaats met 15 punten uit 3 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu