Gepubliceerd 11 oktober 2022

TTV Reeuwijk stelt teleur tegen DHC 4

De winst vorige week zette toch een verwachtingspatroon neer. Zou Reeuwijk 1 met André van der Laan, Marco Broer en Dennis Cornelisse in Delft ook voor een verrassing kunnen zorgen.

● Marco Broer in actie.

Van der Laan startte sterk, maar liet zich toch nipt de kaas van het brood eten in 4 games. Voor Broer was dat in de eerste partij wishful thinking. Hij ging er kansloos in 3 strakke games vanaf. Cornelisse heeft toch een spelletje waar veel tegenstanders het moeilijk mee hebben. Zijn geduld werd in 4 games beloond met een mooie partijwinst.

Ook de dubbel was voor de Reeuwijkse gasten, waardoor het na 4 partijen gelijk stond. Van der Laan wist het goede gevoel uit de dubbel niet vast te houden en ging met duidelijke cijfers in 4 games onderuit. Cornelisse deed het nauwelijks beter en noteerde ongeveer dezelfde uitslag. Broer zal met weinig plezier terugdenken aan zijn tweede partij, zijn derde partij ging beter, maar leverde alsnog geen gamewinst op. Ook Cornelisse had het zwaar in zijn derde partij en ging met 3-0 onderuit. Van der Laan redde de avond nog door zijn laatste partij verdiend op zijn naam te schrijven. DHC 4 – Reeuwijk 1: 7-3. In West 2D staat Reeuwijk 1 nu, achter nieuwe koploper DHC, met 19 punten en een 5e plaats.

De Treffers te sterk voor TTV Reeuwijk duo 1

In Roelofarendsveen speelden Jeroen Raaphorst en Dave van der Heiden tegen De Treffers duo 2. Raaphorst opende de wedstrijd door met 3-1 verlies te pakken. Ook Van der Heiden verloor zijn eerste partij, echter, in de dubbel herpakten de Reeuwijkes zich door gedecideerd in hele strakke cijfers de winst te pakken. Van der Heiden nam die vorm mee naar zijn tweede partij. Hij opende goed door zijn eerste game te winnen. Daarna viel het drie keer nét de verkeerde kant op… maar wat zit hij er dichtbij elke keer. Raaphorst maakte de stand wat draaglijker door relatief gemakkelijk zijn laatste partij te winnen, maar dit veranderde aan de uitslag niets meer. De Treffers duo 2 – Reeuwijk duo 1: 3-2. Reeuwijk duo 1 staat in West 3G met 6 punten uit 3 wedstrijden op plaats 5.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN