Gepubliceerd 7 februari 2023

TTV Reeuwijk start voorjaarscompetitie slecht

André van der Laan, Marco Broer en Dennis Cornelisse openden de voorjaarscompetitie tegen ATTC 2 uit Alphen aan den Rijn. De Alphenaren, die hun kantine door vuurwerk verwoest zagen, zetten gezamenlijk hun schouders eronder en maakten vanaf het begin duidelijk dat de Reeuwijkers niet op cadeautjes hoefden te rekenen.

● André v.d. Laan

De Reeuwijkse kopman Van der Laan kwam als  eerste in actie en hield lang het evenwicht in stand. Maar in de vijfde game was het gedaan met Van der Laan en ging hij met 6-11 ten onder. Broer speelde daarna een ongelukkige wedstrijd en kwam er in 4 games niet aan te pas. Cornelisse onderging hetzelfde lot. De dubbelpartij, waarbij aanvaller Van der Laan en verdediger Cornelissen een koppel vormden, was in vijf games een prooi voor de Reeuwijkers. Dat ATTC de draad vervolgens weer oppakte en doorging waar het gebleven was, bleek voor TTV Reeuwijk een tegenvaller. Cornelisse wist nog wel zijn tweede partij te winnen, maar de overige partij gingen verloren in 3 of 5 games. Daarmee weet Reeuwijk nog niet waar het staat deze competitie, maar het had zich een beter begin kunnen wensen. TTV Reeuwijk 1 – ATTC EVO Tech XL 2: 2-8. In West 2D staat Reeuwijk nu laatste met 2 punten.

Reeuwijk Duo 1 de mindere van Reflex

In Leiden namen Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst het op tegen het plaatselijke Reflex. De eerste game in de wedstrijd was voor Van der Heiden, de volgende drie games duidelijk voor Reflex. Daarna trok Raaphorst de stand in een spannende partij gelijk in 4 games. De belangrijke dubbelpartij ging, geflatteerd, in 4 games naar de Leidenaren. Op zich niets aan de  hand, als Raaphorst de vierde partij van de wedstrijd weet te winnen. Maar het beste was er af bij hem en hij verloor kansloos met 11-1, 11-7 en 11-7. Dat daarna Van der Heiden een afgetekende winst pakte in de slotpartij kon de nederlaag van Reeuwijk duo 1 niet voorkomen. Reflex (L) – TTV Reeuwijk duo 1: 3-2. Reeuwijk duo 1 staat nu in West 3J  op de vierde plaats met 2 punten uit 1 wedstrijd.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN