29 maart 2023

TTV Reeuwijk in de hoek waar de klappen vallen

In de samenstelling Cees Voordouw, André van der Laan en Dennis Cornelisse ontving Reeuwijk 1 afgelopen week koploper Dordrecht 2. Een moeilijke wedstrijd zou het worden, want de Dordtenaren staan niet voor niets met marge bovenaan, terwijl Reeuwijk zijn plaats kent in de lagere regionen. Dat bleek ook tijdens deze wedstrijd.

Alleen Voordouw wist tot een overwinning te komen, in alle andere partijen gingen de Reeuwijkers roemloos ten onder. De hoop is gevestigd op de laatste paar wedstrijden, mogelijk kan daar lijfsbehoud zeker gesteld worden. TTV Reeuwijk 1 – Dordrecht 2: 1-9. Reeuwijk 1 staat in West 2D op dit moment op de voorlaatste plaats met 19 punten uit 7 wedstrijden.

Nieuwkoop heeft geen antwoord op Reeuwijk Duo 1

Dave van der Heiden en Jeroep Raaphorst beginnen zich steeds beter thuis te voelen in de derde klasse. Een prima wedstrijd van beiden resulteerde in een glasheldere 0-5 overwinning in en tegen Nieuwkoop.  Bij 0-3 in de wedstrijd gaf één van de Nieuwkopers de pijp aan Maarten. Raaphorst kreeg de partij dan ook reglementair toegewezen. De spririt was er daarmee ook wel uit voor de Nieuwkoers. I de laatste partij had Van der Heiden dan ook totaal geen kind aan zijn tegenstander en won met groot verschil in 3 games. TTV Nieuwkoop – TTV Reeuwijk duo 1L 0-5. Reeuwijk staat met een wedstrjd minder gespeeld op plaats 4 in West 3J met 16 uit 6.

Bericht: Paul Lenssinck

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu