Gepubliceerd 22 maart 2023

TTV Reeuwijk hard onderuit in Alphen

Tegen koploper ATTC 2 hadden André van der Laan, Marco Broer en Cees Voordouw weinig in te brengen. Met gamestanden die weinig aan duidelijkheid te wensen over lieten gingen de Reeuwijkers de bietenbrug op.

De laatste twee partijen van de wedstrijd bieden hoop op een beter eind van de competitie, zij gingen in beide in 5 zwaarbevochten games. Toch mocht die strijd niet baten. ATTC Evo Tech XL 2-TTV Reeuwijk 1: 10-0. Reeuwijk staat in West 2D nog altijd op de voorlaatste plaats met 18 punten uit 6 wedstrijden. Het zag concurrent voor lijfsbehoud Docos met 3 punten uitlopen naar 23 punten.

Reeuwijk 2 wint wel van ATTC 5

Leendert Jan Hoogerbrugge en Martin Verschuure hadden het op hun heupen in Alphen, beiden wisten zij twee partijen uit het vuur te slepen. Ook de dubbel wisten zij in een overwinning om te zetten. Voeg daar een vastberaden Karin Kruit aan toe en de overwinning is binnen. Er had voor Kruit meer in gezeten, maar haar tweede partij ging ternauwernood verloren in 5 pittige games. Maar al met al een prima uitslag voor de Reeuwijkers. ATTC Evo Tech XL 5-TTV Reeuwijk 2: 4-6. Reeuwijk 2 staat in West 4E op een veilige derde plaats met 34 punten uit 6 wedstrijden. Eén punt achter nummer twee Sassem 2.

● Leendert Jan Hoogerbrugge

Bericht: Sporttredactie / Bron: TTV Reeuwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en regen

In de ochtend is het bewolkt en daaruit valt regen. De matige wind is zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag veel bewolking en perioden met regen. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 10°C.

In de nacht eert nog regen maar later klaart het op. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Vrijdag wisselend bewolkt en opklaringen. Tegen de avond valt er opnieuw regen. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Jannes Somber

 

MEEST BEKEKEN