25 november 2022

TTV Reeuwijk duo 3 kampioen najaarscompetitie

Na een lange en spannende competitie is het TTV Reeuwijk duo 3 gelukt om kampioen West 5L te worden. Eén punt hadden Caroline de Fouw, Gerben Glas en Ben van Zeijl nog nodig om het kampioenschap in de najaarscompetitie binnen te halen, nadat vorige week met 3-2 van Docos was gewonnen.

Punt gepakt

Zowel Scylla als De Treffers stonden op 18 punten en konden dus bij 5-0 winst met Reeuwijk (23 punten) gelijk komen, mits Reeuwijk puntloos zou blijven in de laatste wedstrijd. Het onderling resultaat met Scylla was gunstig voor Reeuwijk, maar duo 3 speelde haar laatste wedstrijd juist tegen De Treffers. Een 5-0 verlies zou ook einde titeldroom betekenen. Voor de Reeuwijkers was het dus zaak om dat ene broodnodige puntje te bemachtigen om het kampioenschap in West 5L veilig te stellen. Glas ging aan zenuwen ten onder in drie games.

In haar eerste partij van deze avond won De Fouw de eerste game. Daarna verloor ze er twee op rij. Zou het dan toch misgaan? Maar ze herpakte zich, pepte zich op en won onder aanmoediging van haar teamgenoten afgetekend game vier en vijf. Daarmee was het pleit beslecht en het kampioenschap binnen. Dat de overige partijen verloren gingen, ondanks de tomeloze inzet van Ben en Gerben, dat mocht de pret niet meer drukken. Duo 3 heeft er het hele seizoen hard voor gewerkt en is verdiend kampioen.

● TTV Reeuwijk Duo 3 kampioen.
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu