Gepubliceerd 25 november 2022

TTV Reeuwijk duo 3 kampioen najaarscompetitie

Na een lange en spannende competitie is het TTV Reeuwijk duo 3 gelukt om kampioen West 5L te worden. Eén punt hadden Caroline de Fouw, Gerben Glas en Ben van Zeijl nog nodig om het kampioenschap in de najaarscompetitie binnen te halen, nadat vorige week met 3-2 van Docos was gewonnen.

Punt gepakt

Zowel Scylla als De Treffers stonden op 18 punten en konden dus bij 5-0 winst met Reeuwijk (23 punten) gelijk komen, mits Reeuwijk puntloos zou blijven in de laatste wedstrijd. Het onderling resultaat met Scylla was gunstig voor Reeuwijk, maar duo 3 speelde haar laatste wedstrijd juist tegen De Treffers. Een 5-0 verlies zou ook einde titeldroom betekenen. Voor de Reeuwijkers was het dus zaak om dat ene broodnodige puntje te bemachtigen om het kampioenschap in West 5L veilig te stellen. Glas ging aan zenuwen ten onder in drie games.

In haar eerste partij van deze avond won De Fouw de eerste game. Daarna verloor ze er twee op rij. Zou het dan toch misgaan? Maar ze herpakte zich, pepte zich op en won onder aanmoediging van haar teamgenoten afgetekend game vier en vijf. Daarmee was het pleit beslecht en het kampioenschap binnen. Dat de overige partijen verloren gingen, ondanks de tomeloze inzet van Ben en Gerben, dat mocht de pret niet meer drukken. Duo 3 heeft er het hele seizoen hard voor gewerkt en is verdiend kampioen.

● TTV Reeuwijk Duo 3 kampioen.
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en regen

In de ochtend is het bewolkt en daaruit valt regen. De matige wind is zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag veel bewolking en perioden met regen. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 10°C.

In de nacht eert nog regen maar later klaart het op. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Vrijdag wisselend bewolkt en opklaringen. Tegen de avond valt er opnieuw regen. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Jannes Somber

 

MEEST BEKEKEN