Gepubliceerd 30 juni 2021

Toch nog een beetje ‘kamp’ voor VSTS

Omdat het jeugdkamp door de Coronamaatregelen helaas niet door kon gaan, werd er op zaterdag 26 juni een activiteitendag georganiseerd voor de jeugdleden van VSTS. 

Let’s go Orange

Het thema van de dag was ”Let’s go Orange” en iedereen had z’n beste outfit uit de kast getrokken. In de ochtend werd er fanatiek tegen elkaar gestreden met onder andere een estafette en tamponhockey. Na een patatje konden we er ’s middags weer tegenaan met de verschillende opdrachten van ‘Crazy 35’. Inmiddels kwam het zonnetje lekker door dus een ijsje bij de afsluiting was zeer welkom. Er werd teruggekeken op een geslaagde dag!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN