Gepubliceerd 23 oktober 2022

Thuis is geen uit…

Eerder dit seizoen in Reeuwijk won het eerste team van de plaatselijke tafeltennisvereniging nog met 6-4 van Taverzo 5. Maar uit in Zoetermeer was het een ander verhaal.

Reeuwijk, dat het zonder André van der Laan moest stellen, kreeg Martin Verschuure mee als invaller. Verschuure, tot twee seizoenen terug nog lid van dit team, had het bijzonder zwaar in deze klasse en kwam dan ook niet tot winst. Dennis Cornelisse wist wel een partij te winnen en Cees Voordouw kwam tot twee gewonnen partijen. Voordouw en Cornelisse samen wisten ook nog de dubbel te winnen, dus dat brengt Reeuwijk op 4 partijen deze wedstrijd. De conclusie daarbij is dat Taverzo er 6 won en daarmee de wedstrijd. Reeuwijk was niet kansloos, maar het viel gewoon vaak net verkeerd. Taverzo 5-Reeuwijk 1: 6-4. Reeuwijk 1 staat in West 2D op plaats 5 met 24 punten uit 6 wedstrijden.

Reeuwijk duo 1 breekt de ban

Er leek maar geen eind te komen aan de reeks 3-2 nederlagen van Reeuwijks duo vlaggenschip. Maar deze week was het anders. Twee wedstrijden stonden op het programma en beide wedstrijden werden winnend afgesloten. Met 4-1 werd Reflex 2 uit Lisse verslagen en enkele dagen later moest TOV 2 er aan geloven. De Reeuwijkers wonnen met 3-2. En het is dat Raaphorst zijn openingspartij tegen TOV er in de 5e game aan moest geven, anders hadden ze zich virtueel 1e in de poule mogen noemen. Maar inmiddels zijn alle wedstrijden deze ronde gespeeld en vindt Reeuwijk duo 1 zich op een mooie derde plaats terug met 2 punten achterstand op de koplopers.

● Dave v.d. Heiden (Duo 1)

● Dave v.d. Heiden (Duo 1)
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN