Gepubliceerd 24 januari 2024

Thijs van Kints verbreekt 45 jaar oud BZ&PC-clubrecord

In het zwembad De Kuil hangen de zwemclubrecords van BZ&PC. De namen van de personen met snelste tijden per afstand per leeftijd zijn daarmee goed zichtbaar. De schoolslagtijden van top zwemster Tes Schouten staan hier bijvoorbeeld op, maar ook de tijden van hele oude clubrecords. Zo ook het clubrecord van Gijsbert van der Leden. Een Bodegraafse zwemmer die in 1979 als 12-jarige op de 50 meter schoolslag in een tijd van 40,10 seconden zwom.

● Het succesvolle BZ&PC-team.

Het 45 jaar oude clubrecord werd deze zondag verbeterd door Thijs van Kints. Hij zwom er bijna een seconde af: 39,26 seconden.

Ook Julia Bannatyne was weer op dreef. Ze verbeterde haar eigen clubrecord op de 400 wisselslag naar een tijd van 6.02,50

Bij de junioren- en seniorenwedstrijd in Alphen aan den Rijn vielen ook Nikki de Heij, Charlotte Bakker en Donna van der Meer in de prijzen.

Bericht: André van Egdom / Andreas de Heij (BZ&PC)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN