23 november 2021

Taverzo 8 te sterk voor TTV Reeuwijk 1

Cees Voordouw, Dennis Cornelisse en Marco Broer traden aan de Reeuwijkse Overtoom aan tegen Taverzo 8. In Zoetermeer was het eerder 5-5 geworden, zodat er verwachtingen leefden bij Reeuwijk 1.

Voordouw begon goed, maar Broer en Cornelisse verloren vervolgens hun partijen. De dubbelpartij was een vlotte prooi voor Reeuwijk in drie games. In de volgende partijen met Voordouw en Broer kwam Tavezo opnieuw op voorsprong. Cornelisse bracht Reeuwijk terug naar 3-4, maar daarna was de tank leeg en kwamen de Reeuwijkers er niet meer aan te pas. Reeuwijk 1 – Taverzo 8: 3-7. Reeuwijk 1 staat met 29 punten uit 9 wedstrijden laatste in West 2F.

Seizoen net te lang voor Reeuwijk Duo 1

In Nieuwerkerk aan den IJssel speelden Johan Riethoff en Theo van Velzen tegen NTTC 3. Hoewel de wedstrijd verloren ging met 4-1 lieten de onderlinge duels zien dat de twee teams niet voor elkaar onder deden.  Het rolde te vaak net de verkeerde kant op. Riethoff opende met een 5 games nederlaag, waarna Van Velzen geen verweer had in zijn eerste partij. De dubbel was spannend, maar telkens nét in het voordeel van NTTC. In zijn tweede partij liet Van Velzen bij vlagen zien het spelletje nog niet verleerd te zijn. Riethoff redde daarna de spreekwoordelijke eer voor de voormalige kampioenskandidaat. Die aspiraties schuiven door naar volgend seizoen. Met nog één speelronde te gaan staat Reeuwijk duo 1 op een derde plaats, puntgelijk met Kwiek 2. De Waddinxveners moeten naar kampioen Alexandria en staan daar voor een zware opgave. Reeuwijk duo 1 speelt tegen Vriendenschaar en kán de tweede plaats als eindklassering terugpakken West 4G

Knokpartij tegen Taverzo 7 valt net verkeerd

Reeuwijk 2 speelde thuis tegen het Zoetermeerse Taverzo 7. Geïnspireerd door de winst van Reeuwijk 1 vorige week wilden Ard Swarts, Remco van der Star en invaller Jeroen Raaphorst met een spektakelstuk laten zien dat ze de 2e klasse waard zijn. Met het mes tussen de tanden “trapten” de mannen af en al snel stond er een 3-0 voorsprong op de borden. Swarts in 5 games, Raaphorst in 3 en Van der Star in 5 games zetten een bemoedigende voorsprong neer. In de dubbelpartij, die door Swarts en Van der Star gespeeld werd, liep het nipt verkeerd af. In 5 games, waarvan de laatste in 9-11, pakte Taverzo het eerste punt. Daarmee kantelde de wedstrijd en namen de Zoetermeerders het heft in handen. Er volgden nog 4 partijen die in de 5e game pas beslecht werden. En telkens was op het beslissende moment de pijp net leeg bij de Reeuwijkers. Daarmee was de partij wel gespeeld en hoewel Van der Star en Swarts het niet cadeau gaven gingen de laatste twee partijen in 4 games verloren. Reeuwijk 2 staat nu laatste in West 2B, met 2 punten achterstand op Sassem 1. En laat dat in de laatste speelronde nu net de tegenstander van volgende week zijn.

OVERIGE UITSLAGEN: Flamingo’s – TTV Reeuwijk 3  7 – 3; TTV Reeuwijk 4 – Spinmill 6 – 4; Kwiek 5 – TTV Reeuwijk 5  10 – 0.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu