Gepubliceerd 2 juni 2023

Synchroonzwemsters zwemmen Combo

Op zaterdag 27 mei vond in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion de interregionale wedstrijd vrije combinatie synchroonzwemmen plaats. De combo wordt ook wel free routine genoemd, dit is een uitvoering van 4,30 minuten waar men groep, solo en of duet in kan zwemmen. Het wordt meestal met tien zwemsters gezwommen en is erg leuk om te zien. Verschillende jurypanels beoordelen de kür op uitvoering, artistieke indruk en moeilijkheid.

● Het BZ&PC-synchroonteam in Eindhoven.

Het team van BZ&PC bestond uit Feline Ewalds, Jente Doornhein, Megan Amling, Anouk Baars, Eva Vrieswijk, Sanne Baar, Marije Koot, Felicia Leemburg, Maike van Vliet en Barbera Coehoorn en reserve zwemsters Isabel van den Hoeven  en Daniëlle Verleun De meiden zwommen op de muziek van Boney M. 57,0333 bij elkaar en behaalde daarmee een dertiende plaats.

De wedstrijd was een goede oefening voor het weekend van 10 en 11 juni. Dan vindt het NK Synchrobeat en het NK Vrije combinatie plaats in Den Haag. Kaarten zullen via de website van de KNZB te bestellen zijn.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN