Gepubliceerd 15 juni 2022

Synchroonzwemsters BZ&PC zwemmen op de synchrobeat en het NK vrije combinatie

Het weekend van 11 en 12 juni heeft BZ&PC met vier synchroonzwemsters in de categorie AGE II deelgenomen aan de synchrobeat en met twaalf synchroonzwemsters aan het NK vrije combinatie. Deze vond dit jaar plaats in zwembad het Hofbad in Den Haag. De synchrobeat is het NK voor synchroonzwemsters onder de 12 jaar (AGE I) en onder de 15 jaar (AGE II).

• De AGE II-ploeg 2

NK vrije combinatie

De NK Vrije Combinatie is een uitvoeringenwedstrijd welke bestaat uit maximaal tien zwemsters uit alle verschillende leeftijdscategorieën die een choreografie-combinatie maken van de onderdelen solo’s, duetten, trio’s en ploegen, deze choreografie is volledig vrij.

AGE II

Op zaterdag zwommen eerst de meiden van de AGE II een figuren wedstrijd. De resultaten van deze figuren wedstrijd bepaalden of deze meiden op zondag hun uitvoeringen mochten zwemmen. Voor de AGE II zwommen: Maud Bannink, Josefien Beuk, Kate De Jong en Jamie Ruven. Met het puntenaantal van totaal 49.9421 behaalden zij een 10e plaats en plaatsten zij zich voor de finale en mochten zij hun uitvoering op zondag laten zien.

Combo

De zaterdag werd afgesloten met de NK vrije combinatie. Voor de combo geldt geen voorronde, de combo van BZ&PC werd gezwommen door: Ilse Ronner, Anna Verdouw, Anouk Baars, Emma Verdouw, Sophie Ngan, Gerianne Koot, Elza Van Vliet, Danielle Verleun, Jente Doornhein en Marije Koot met Maike Van Vliet en Feline Ewalds als reserven. Op de muziek ‘Boney M’ werd het puntenaantal van 58,6667 bij elkaar gezwommen en behaalden ze de dertiende plaats van Nederland.

Op zondag kwam de AGE II ploeg uit voor BZ&PC met hun uitvoering op “Goosebumps” behaalden zij 50,3333 punten en wisten zij hun 10e plek te behouden.

De synchroonzwemsters uit de bovenbouw zwemmen volgende week nog een limietenwedstrijd waarmee ze al een limiet voor volgend seizoen kunnen halen en over twee weken zwemt de onderbouw nog een meerkamp uitvoeringen. Beide wedstrijden zullen in zwembad de Kuil in Bodegraven gezwommen worden. Daarna kunnen zij gaan genieten van hun welverdiende vakantie.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer en wolken

In de ochtend staat de zon aan de hemel maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidoost De temperatuur is 18*C.

In de middag en vroege avond ruimte voor de zon. De zwakke wind waait uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 23*C.

In de nacht vrij helder. De minimumtemperatuur wordt 15*C.

Donderdag zonnige perioden maar ook wolkenvelden. De zwakke tot matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 20*C aan. 

Foto: Mees Mooi herfstweer

 

MEEST BEKEKEN