18 september 2018

SDO verliest met duidelijke cijfers

De start van de korfballers van SDO/BlijWerkt was goed. De ploeg uit Kamerik bleef vaak aan de goede kant van de score. Maar als er een voorsprong was van twee doelpunten…

had tegenstander DSC uit Eindhoven het antwoord meteen klaar. SDO kon niet naar een grotere voorsprong toe werken. De thuisploeg moest wel goed blijven schieten, omdat DSC meer lengte in de ploeg had. Het waren vooral de vrouwen van DSC die scoorden. SDO bleef aan het slot van de eerste helft al niet meer aan de goede kant van de score, want er werd met een 10-11 stand gerust.

Er werden in de rust duidelijke afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat de punten toch in Kamerik zouden blijven. Maar deze afspraken werden niet nagekomen en DSC maakte daar gebruik van en pakte een voorsprong van vier doelpunten en liep uit tot 11-15. Die marge van vier á vijf doelpunten verschil bleef lang in stand. Elke keer als SDO op vier verschil kwam bracht DSC het verschil weer naar vijf goals. De Kamerikers konden niet meer dichterbij komen en tegen het einde van de wedstrijd werd het verschil nog groter om met een tegenvallende stand van 16-25 de nederlaag te moeten slikken.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu