Gepubliceerd 29 mei 2023

RVC’33 verliest ook laatste wedstrijd in de 2e klas

Nog met een driepunter afscheid nemen in de laatste wedstrijd van de 2e klas zat er ook niet in voor RVC’33 tegen Legmeervogels.

De Reeuwijk-Dorpers, al eerder gedegradeerd naar dec 3e klas, werden al gauw op de feiten gedrukt, want in de 20e min. verscheen de 0-1 al op het scorebord. En net voor rust had de tegenstander uit Uithoorn de 0-2 te pakken.

Afscheid van de 2e klas met nog een zege in de laatste wedstrijd zat er toen al niet meer in voor een gelaten spelend RVC’33. In de 2e helft breidde Legmeervogels de voorsprong nog uit tot 0-4. Door de nederlaag zakte RVC’33 ook nog naar de laatste plaats in de 2e Klasse D. Volgend seizoen speelt RVC’33 een niveau lager nl. in de 3e klas. Het is te hopen dat RVC’33 dan een stuk succesvoller zijn!

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN