Gepubliceerd 22 mei 2023

RVC’33 trekt weer aan het kortste eind

RVC’33, inmiddels gedegradeerd naar de 3e klas, trok ook tegen Kagia aan het kortste eind. In Lisserbroek gingen de Reeuwijk-Dorpers nipt met 2-1 onderuit.

Kagia kwam in de 13e min. aan de leiding. Een puntgave voorzet werd door de spits van Kagia binnen gewerkt. Kagia hield het veldoverwicht en scoorde ook vervolgens de 2-0. Kort daarna in de 33e min. wist Mark Sluijs een voorzet van Dirkjan Blanken prima in te koppen en had RVC’33 de aansluitingstreffer te pakken. Een noodgedwongen wissel bracht RVC’33 eigenlijk een betere organisatie en daarmee beter grip op de tegenstander, waarbij een bal op de paal het gevaarlijkste wapenfeit was.

2e helft

Na rust was dit eigenlijk het wedstrijdbeeld, RVC had grip, maar was onvoldoende bij machte om het geroutineerder en degelijker Kagia in echte problemen te brengen. In de 50ste minuut een grote kans in een 1 op 1-situatie van Jona van Egmond, en een kopbal op de paal van Luuk van Leeuwen hadden beter lot verdiend. Het slotoffensiefje in de 85e minuut bracht helaas ook niet het gewenste doelpunt voor de gelijkmaker. Volgende week neemt RVC’33 tegen Legmeervogels afscheid van de 2e klas en wacht volgend seizoen de 3e klas.

Bericht: André van Egdom / Bron: Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN