Gepubliceerd 22 mei 2023

RVC’33 trekt weer aan het kortste eind

RVC’33, inmiddels gedegradeerd naar de 3e klas, trok ook tegen Kagia aan het kortste eind. In Lisserbroek gingen de Reeuwijk-Dorpers nipt met 2-1 onderuit.

Kagia kwam in de 13e min. aan de leiding. Een puntgave voorzet werd door de spits van Kagia binnen gewerkt. Kagia hield het veldoverwicht en scoorde ook vervolgens de 2-0. Kort daarna in de 33e min. wist Mark Sluijs een voorzet van Dirkjan Blanken prima in te koppen en had RVC’33 de aansluitingstreffer te pakken. Een noodgedwongen wissel bracht RVC’33 eigenlijk een betere organisatie en daarmee beter grip op de tegenstander, waarbij een bal op de paal het gevaarlijkste wapenfeit was.

2e helft

Na rust was dit eigenlijk het wedstrijdbeeld, RVC had grip, maar was onvoldoende bij machte om het geroutineerder en degelijker Kagia in echte problemen te brengen. In de 50ste minuut een grote kans in een 1 op 1-situatie van Jona van Egmond, en een kopbal op de paal van Luuk van Leeuwen hadden beter lot verdiend. Het slotoffensiefje in de 85e minuut bracht helaas ook niet het gewenste doelpunt voor de gelijkmaker. Volgende week neemt RVC’33 tegen Legmeervogels afscheid van de 2e klas en wacht volgend seizoen de 3e klas.

Bericht: André van Egdom / Bron: Michael Sip (RVC’33)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN