17 november 2019

RVC ’33 niet langs tiental Meeuwenplaat

RVC ’33 verloor kostbare punten tegen Meeuwenplaat. Tegen de Hoogvlieters kwam RVC ‘33 niet verder dan 1-1 ondanks een man meer en een 1-0 voorsprong. RVC ‘33 ging voortvarend van start. Rond de 5e minuut stond de openingstreffer al op het scorebord door Ralph Tol: 1-0. Daarna verzuimden de Reeuwijk-Dorpers verder afstand te nemen in de 1e helft. In de 2e helft het zelfde verhaal. RVC ’33 liet Meeuwenplaat in de wedstrijd hangen.

In de 68e minuut kreeg RVC ’33 een steuntje in de rug door een rode kaart (2x geel) voor Meeuwenplaat-speler Darwin Essen. Echter de manmeersituatie deed RVC ’33 nadien geen goed. In plaats deze uit te buiten gaf het Meeuwenplaat de ruimte om nog voor een resultaat te gaan met alle gevolgen van dien. In de 81e min. kreeg RVC ’33 daarvoor de rekening gepresenteerd. Uit een vrije schop schoot Richendel Petrona langs de muur Meeuwenplaat sensationeel nog naar 1-1.

Een geschrokken RVC ging nog voor de 2-1. En bijna had Frank Stolwijk die ook nog te pakken, maar zijn uithaal spatte op de paal. De ongelukkig fluitende scheidsrechter Pille benadeelde RVC ’33 nog door de vele blessureminuten niet uit te spelen. De Reeuwijk-Dorpers moesten genoegen nemen met een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen een staartploeg die eigenlijk op de knieën had moeten worden gebracht.

• Bericht: André van Egdom

• Rens Mathot in de aanval voor RVC ’33 tegen Meeuwenplaat.
• Romano Giorgini probeert de bal te controleren.
• Bjorn Verbeij trapt voor een voorzet. Frank Stolwijk op de achtergrond weet al waar ie moet komen.
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu