11 november 2019

RVC ’33 geeft periodetitel uit handen

• Frank Stolwijk

Niet RVC ’33 maar ONA pakte de 1e periodetitel in de 2e Klasse D. Daar ONA de thuiswedstrijd met 2-0 won van Groeneweg, dolf RVC ’33 in Vleuten het onderspit tegen PVCV: 4-3. RVC ’33 kwam slecht uit de startblokken. Na 15 minuten had de thuisploeg al een 2-0 voorsprong te pakken. Die achterstand bleef staan tot in de rust. In de 2e helft zocht RVC naarstig naar het herstel en wist in de 67e minuut dichter bij te komen door een intikker van Frank Stolwijk.

De 2-1 gaf RVC hoop op meer maar die werd met de 3-1 in de 75e min. de grond ingeboord. In de 82e min. kwam RVC toch weer in de wedstrijd na een overtreding op Rens Mathot waardoor Frank Stolwijk uit een strafschop de 3-2 aantekende. En in de 89e min. viel zowaar nog de 3-3 door een formidabel afstandsschot van opnieuw Frank Stolwijk. In de drang naar nog de 3-4 viel juist in blessuretijd de 4-3 door een kopbal. Periodetitel weliswaar uit handen gegeven maar de competitie is nog lang voor een sportieve revanche.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu