Gepubliceerd 28 juni 2021

Rohda’76 MO15 Regiocupwinnaar

Na heel wat maanden van trainen en oefenpotjes mochten de voetbalmeiden van Rohda’76 MO15 de afgelopen weken toch nog ‘voor het echie’ in actie komen voor de Regiocup. Zo konden ze zich weer meten met leeftijdsgenoten. Bij de laatste wedstrijd was zelfs weer publiek welkom, en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Spannende match

Familie en vrienden kwamen zaterdag kijken en genoten van een spannende match. De Bodegraafse meiden lieten in de strijd met het Woerdense VEP zien dat ze het afgelopen seizoen goed hebben gebruikt om sterker te worden. Met fijne samenwerking, mooi positiespel en onderlinge coaching in het veld waren de vorderingen goed te zien. De wedstrijd werd winnend afgesloten, met 3-0. Kers op de taart was het kampioenschap van deze regiocompetitie.

• Rohda-meisjes MO15 regiocupwinnaar.

Meerdere meidenteams

Voor het nieuwe voetbalseizoen hebben zich weer nieuwe meiden gemeld. Ben jij of ken jij ook een meisje dat graag wil voetballen? Rohda’76 heeft volgend jaar een meidenteam onder 15 jaar, onder 17 jaar, onder 19 jaar en een senioren vrouwenteam. Jongere meiden spelen mee in de gemengde teams. Check www.rohda76.nl of mail naar info@rohda76.nl – je bent van harte welkom.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN