Gepubliceerd 16 juli 2021

Rohda’76 heeft trainersstaf voor de jeugd rond

Voor het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 heeft Rohda’76 de trainersstaf voor haar jeugdelftallen rond. Het trainerskorps bestaat vooral uit vertrouwde gezichten die al één of zelfs meerdere seizoenen actief zijn op sportpark De Broekvelden.

Soccerdream

Eén van die inmiddels vertrouwde gezichten is Vlatko Lazic. De Bodegraver is oprichter en eigenaar van de voetbalschool Soccerdream. Die ging een jaar geleden aan de slag met de jongste jeugd: JO8 tot en met JO12 jaar. Die samenwerking is van beide kanten goed bevallen en krijgt komend seizoen logischerwijs een vervolg. Daarnaast gaat Vlatko ook voetballessen geven aan JO14-1. Ook Hans Lipsius en Renaldo van Poelgeest behoren al meerdere jaren tot de trainersstaf van de jeugd. Jammer genoeg stoppen Arjan Ouwendijk en Piet Vlasveld na vijf, respectievelijk zes seizoenen.

Vrouwenteam

Voor het eerst sinds 2016 schrijft Rohda’76 weer een seniorenvrouwenelftal in voor de competitie. Dat team gaat vooral bestaan uit speelsters die afgelopen seizoen uitkwamen voor MO19, aangevuld met vrouwen die speelden in een zaalteam, maar nu de overstap maken naar het veld. Mehdi Rahimi, ook geen onbekende, gaat de vrouwen trainen. Dat combineert hij met het trainen van MO15 en MO17.

Contracten

Tijdens een informele bijeenkomst zetten de aanwezige jeugdtrainers hun handtekening onder de afgesloten voetbalcontracten. De selectie en aanstelling van de trainers gebeurt onder verantwoordelijkheid van de technische commissie bij de jeugd. Die bestaat uit Onno van der Have, Ed Plomp en Ard Hoogendoorn.

Trainers en elftallen

De volledige verdeling per elftal ziet er als volgt uit: JO8-JO12 (Soccerdram), JO13-1 en JO13-2 (Hans Lipsius), JO14  (Vlatko Lazic), JO16-1 (André Lenting), JO16-2 (Jan Zaal en Jaco Bouman), JO17 (Jan Sevenhoven), JO19 (Cengiz Donmez), MO15 (Mehdi Rahimi), MO17 (Mehdi Rahimi) en MO19 (Renaldo van Poelgeest). Vera en René Jansen gaan de keepers trainen.

• Een compilatie van enkele trainers die hun contract tekenden en de uitzwaai van Arjan Ouwendijk en Piet Vlasveld. (Foto’s: Piet Spannemaker)
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN