Gepubliceerd 5 juli 2021

Rohda-sportpark ziet er weer piekfijn uit

Zo’n 25 vrijwilligers kwamen zaterdag 3 juli af op de klusdag bij Rohda’76. Zij gingen vanaf half negen aan de slag om het toch al prachtige sportcomplex De Broekvelden nog meer glans te geven.

Aan de slag

Het onkruid tussen de tegels en langs de afrastering moest eraan geloven en de flink uitgelopen bosschages ondergingen een stevige snoeibeurt. De kantinekeuken kwam glanzend onder het sop vandaan en de spinnenraggen onder de boeidelen aan de buitenkant van de kantine waren niet opgewassen tegen de zwiepende ragebollen. En nijvere vrijwilligers grepen naar de verfkwasten om de terrastafels van een nieuwe laklaag te voorzien.

• Ook de terrastafels werden voorzien met een nieuwe laklaag.

Nieuwe aanschaf

Onlangs schafte de vereniging al andere tafels en stoelen aan voor de kantine. Die nieuwe inventaris zorgt voor een frisse uitstraling. Kortom, met dank aan alle ijverige vrijwilligers is Rohda’76 helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN