2 februari 2020

Rohda ’76 spekkoper met punt

Na de sensationele 1-2 overwinning bij Zwammerdam, kwam Rohda ’76 nu niet verder dan 3-3 tegen Zevenhoven. En met dat resultaat mocht het jeugdige team van Willem van Vegten niet mopperen. De blauwwitten keken halverwege de tweede helft nog tegen een 3-1 achterstand aan, maar knokten zich terug naar een puntendeling.

De twee ploegen kwamen niet tot oogstrelend voetbal. Het iets betere Zevenhoven nam na een corner een 0-1 voorsprong. Op slag van rust kreeg de thuisclub een vrije trap. Die kwam terecht bij Joppe van Veldhuizen en via diens voet caramboleerde de bal in het doel: 1-1.

In het eerste deel van de tweede helft liet de Rohda-defensie zich twee keer in de luren leggen.  Eerst door slap verdedigen (1-2) en even later opnieuw uit een hoekschop (1-3). Met zijn tweede doelpunt van de middag bracht Van Veldhuizen de spanning terug (2-3) en vlak voor tijd schoot Daniël Poot zijn ploeg naast Zevenhoven: 3-3.

Aanstaande zaterdag gaat Rohda ’76 op bezoek bij VEP. De wedstrijd in Woerden begint om 14.30 uur.

• Vlak voor tijd kwam Rohda ’76 langszij tegen Zevenhoven.
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu