20 juli 2020

Rohda ’76 heeft trainersstaf voor de jeugd rond

Voor het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 heeft Rohda ’76 de trainersstaf voor haar 24 jeugdelftallen nagenoeg rond. Het trainerskorps is een mix van vertrouwde gezichten en een aantal dat voor het eerst zijn opwachting maakt op sportpark De Broekvelden.

Nieuwkomers

Vlatko Lazic is bijvoorbeeld zo’n nieuwkomer. De Bodegraver is oprichter en eigenaar van de voetbalschool Soccerdream. Die gaat met ingang van augustus Rohda-spelers en -speelsters in de leeftijd van 8-12 jaar op een uitdagende manier alle basisvaardigheden aanleren: de bal trappen, stoppen, aan- en meenemen, snelheid, coördinatie, creativiteit, partijspelen. En bovenal spelplezier. Daarmee neemt Vlatko, samen met de trainers die hij in dienst heeft, het stokje over van opleidingscentrum De Complete Techniek (DCT) waarmee Rohda’76 drie jaar samenwerkte.

• Rohda-voorzitter Arjan Griffoen en Vlatko Lazic (Soccerdreams) tekenen het contract. (Foto: Danny de Vries)

Ook nieuw zijn Jan Sevenhoven (JO19), Cengiz Donmez (JO17), Mustapha Bouazza (JO16) en Mehdi Rahimi die drie meisjesteams gaat trainen. Bij MO13 krijgt hij assistentie van Vera Janssen.

Vertrouwde gezichten

Daarnaast ook een aantal ‘oude vertrouwde’ gezichten, waaronder Arjan Ouwendijk (JO13), Renaldo van Poelgeest (MO17), Piet Vlasveld (JO16-2), André Lenting (JO15-1) en Jan Zaal, Rob Looye en Jaco Bouman die zich ontfermen over JO15-2. Fred Siebert neemt de keepers voor zijn rekening. Voor JO14 ontstond onlangs een vacature die de technische commissie zo snel mogelijk hoopt in te vullen.

Contracten

Tijdens een informele bijeenkomst zetten de aanwezige jeugdtrainers hun handtekening onder de afgesloten voetbalcontracten. De selectie en aanstelling van de trainers gebeurt onder verantwoordelijkheid van de technische commissie bij de jeugd. Die bestaat uit Onno van der Have, Ed Plomp en Ard Hoogendoorn.

• Een deel van de jeugdtrainers en leden van de technische commissie. (Foto: Danny de Vries)
0 Shares
Sluit Menu