13 februari 2020

Rohda ’76 heeft trainersstaf rond

Met het contracteren van Peter van Holstein als trainer voor het tweede elftal, heeft Rohda ’76 de trainersstaf voor haar seniorenselectie rond. Onlangs ging het clubbestuur al een verbintenis aan met Arjen Linstra voor de training en coaching van het eerste elftal in het seizoen 2020-2021.

De 49-jarige Van Holstein woont in Bodegraven en kan nu al terugkijken op een rijke trainerscarrière. Hij was onder andere hoofdtrainer bij Alphia en Alphen. Verder trainde hij de jeugd van een aantal clubs, waaronder ARC, Sportlust, RKDES en WSE. Momenteel heeft hij de reserves van FC Aalsmeer onder zijn hoede. ,,Ik heb voor Rohda ’76 gekozen, omdat de club vooruit wil en met het tweede elftal terug wil naar de reserve tweede klas’’, motiveert Van Holstein zijn keuze. Dat hij in zijn woonplaats aan de slag kan, speelde ook mee bij de vervolgstap van zijn trainersloopbaan. Van Holstein is sociotherapeut van professie.

• Peter van Holstein (midden) tekent zijn contract. Links voorzitter Arjan Griffioen en aan de andere kant Hans Wouter Valk van de technische commissie.
0 Shares

Geef een reactie

Sluit Menu