18 november 2019

Rohda ’76 eervol ten onder in beker

Het bekeravontuur voor Rohda ’76 zit erop. In Katwijk was hoofdklasser FC Rijnvogels een paar maten te groot voor de voetballers uit Bodegraven: 4-1. Trainer Willem van Vegten toonde zich zeer tevreden met de tegenstand die zijn mannen hadden geboden. ,,Het is een mooie ervaring voor de spelers, we hebben ervan genoten. En het is natuurlijk ook erg leerzaam’’, analyseerde de Rohda-oefenmeester.

Vanaf de aftrap dicteerde de thuisclub het spel en drong de blauwhemden ver terug op eigen helft. Het hoge tempo van de nummer zes van de hoofdklasse resulteerde in de 12e minuut in de openingstreffer, een score die tot de rust opliep naar 4-0. Daar kon Rohda ’76 via Arnoud Troost en Esli Westmaas enkele speldenprikjes tegenover stellen. Ook in de tweede helft speelde wedstrijd zich voornamelijk af op de helft van Rohda ’76. Na krap een uur brak Rohda’76 via uitblinker Anwar Boussajra uit aan de rechterkant. Zijn afgemeten voorzet bereikte aanvoerder Westmaas die de bal hoog in de touwen joeg: 4-1. Even later een identieke situatie, maar nu stuitte de Rohda-captain op de Katwijkse goalie.

• Spitsuur voor het Rohda-doel. (Foto: Wim Ros)
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu