15 april 2019

Verdienstelijk gelijkspel voor RVC ‘33

• Frank Stolwijk kreeg weinig ruimte. (Archieffoto)

RVC ’33 boekte een verdienstelijk gelijkspel uit bij ROAC: 0-0. Daarmee blijven de Reeuwijk-Dorpers kansrijk voor de 3e periode. Ook handhaving in de 2e klas is nu bijna een feit. RVC ’33 had in Rijpwetering in de 1e helft het beste van het spel. RVC ‘33 stuitte vooral op de stugge ROAC-verdediging. Frank Stolwijk (foto) kreeg weinig ruimte. Jeffrey de Haas van ROAC kleefde voortdurend in z’n rug. Een gele kaart was in de 1e helft het gevolg voor de RVC’er, die het duw- en trekwerk van z’n bewakers spuugzat was.


Net voor rust had Romano Giorgini wellicht ook nog recht op een strafschop, toen zijn solo onreglementair werd afgebroken. Scheidsrechter Westenbroek zag er zelf niets in. In de 2e helft deelde de thuisclub de lakens uit. Vooral in de slotfase bleef RVC ’33 met meer geluk dan wijsheid overeind.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu