Gepubliceerd 20 april 2019

Van Nispen maatje te groot voor CVC Reeuwijk

Van Nispen was een maatje te groot voor CVC Reeuwijk. Het  speelde zich moeiteloos naar een 1-4 zege en daarmee was ook het kampioenschap in de 3e klasse A een feit. De Zilkenaren waren het hele seizoen al een klasse apart. Dat CVC Reeuwijk verloor,  was dan ook wel te verwachten, maar het optische krachtsverschil was zaterdagmiddag wel erg groot. CVC kon aanvallend geen vuist maken. De aanvallende acties van Moussa Kallisse en Lourens Uiterwijk strandden veelal voortijdig, want ook verdedigend had Van Nispen het goed voor elkaar. Het bleef heer en meester in eigen strafschopgebied en dat was aan de overkant bij CVC wel anders. Bij rust hadden de gasten dan ook al een 3-0 voorsprong te pakken en was de wedstrijd al zo’n beetje af te vinken.

• Thomas van Dijk voor CVC Reeuwijk aan de bal tegen Van Nispen.

In de 2e helft bleef Van Nispen verder de wedstrijd controleren en breidde de voorsprong nog uit tot 0-4. Daarna scoorde Moussa Kallisse nog wel een tegentreffer, zodat de nederlaag nog enigszins beperkt bleef tot 1-4. Het deed overigens CVC meer pijn te moeten vernemen dat de naaste concurrenten DWO en Zwammerdam punten pakten en zodoende de Reeuwijkers nu op 3 punten zijn genaderd. CVC zal nu in de laatste 3 wedstrijden nog flink in de bus moeten blazen om niet terug te vallen onder de nacompetitiestreep. En dat is nog wel te voorkomen in de komende  3 wedstrijden, uit tegen Alphia, thuis tegen NSV ’46 (nu hekkensluiter) en uit tegen Zwammerdam. De mouwen zullen dan wel opgestroopt moeten worden!   

• Bericht: André van Egdom

• Joep van Keulen (nr. 10) probeert nog aan de bal te komen. Aanvallend kon CVC Reeuwijk echter geen vuist maken .
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN