20 april 2019

Van Nispen maatje te groot voor CVC Reeuwijk

Van Nispen was een maatje te groot voor CVC Reeuwijk. Het  speelde zich moeiteloos naar een 1-4 zege en daarmee was ook het kampioenschap in de 3e klasse A een feit. De Zilkenaren waren het hele seizoen al een klasse apart. Dat CVC Reeuwijk verloor,  was dan ook wel te verwachten, maar het optische krachtsverschil was zaterdagmiddag wel erg groot. CVC kon aanvallend geen vuist maken. De aanvallende acties van Moussa Kallisse en Lourens Uiterwijk strandden veelal voortijdig, want ook verdedigend had Van Nispen het goed voor elkaar. Het bleef heer en meester in eigen strafschopgebied en dat was aan de overkant bij CVC wel anders. Bij rust hadden de gasten dan ook al een 3-0 voorsprong te pakken en was de wedstrijd al zo’n beetje af te vinken.

• Thomas van Dijk voor CVC Reeuwijk aan de bal tegen Van Nispen.

In de 2e helft bleef Van Nispen verder de wedstrijd controleren en breidde de voorsprong nog uit tot 0-4. Daarna scoorde Moussa Kallisse nog wel een tegentreffer, zodat de nederlaag nog enigszins beperkt bleef tot 1-4. Het deed overigens CVC meer pijn te moeten vernemen dat de naaste concurrenten DWO en Zwammerdam punten pakten en zodoende de Reeuwijkers nu op 3 punten zijn genaderd. CVC zal nu in de laatste 3 wedstrijden nog flink in de bus moeten blazen om niet terug te vallen onder de nacompetitiestreep. En dat is nog wel te voorkomen in de komende  3 wedstrijden, uit tegen Alphia, thuis tegen NSV ’46 (nu hekkensluiter) en uit tegen Zwammerdam. De mouwen zullen dan wel opgestroopt moeten worden!   

• Bericht: André van Egdom

• Joep van Keulen (nr. 10) probeert nog aan de bal te komen. Aanvallend kon CVC Reeuwijk echter geen vuist maken .
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu