11 november 2019

Pijnlijk 5-1 verlies voor ESTO

Tegenstander VVIJ uit IJsselstein heeft zeker geen wonderploeg maar pakte dik verdiend de overwinning. Bij ESTO ontbrak de beleving en strijdlust om iets uit het vuur te slepen. Nu heeft iedere ploeg zo nu en dan een mindere wedstrijd maar dat moeten er niet teveel zijn bij het eerste bedrijf van de competitie. Met al acht wedstrijden gespeeld is een resultaat van 7 punten mager te noemen.

In de eerste helft van de wedstrijdkwam VVIJ een beetje gelukkig in de juiste momenten op een 2-0 voorsprong. Het eerste doelpunt viel al direct bij aanvang van de wedstrijd en deed wellicht de moed in de Bodegraafse schoenen zinken. Het omgekeerde zou echter het geval moeten zijn, even de boel rechtzetten. Dat gebeurde niet en toen in de 45e minuut nummer twee viel leek de pot gespeeld.

Na de rust nam ESTO enigszins voortvarend de touwtjes in handen en leken er nog mogelijkheden minstens langszij te komen. Binnen enkele minuten stelden de IJsselsteiners hun overwinning veilig en gaf ESTO de wedstrijd uit handen. De eer werd nog gered door een doelpunt van Arno Zijm uit een strafschop wat toen nog de 1-2 werd.

• Bericht: Han Koevoets

• Recht omhoog voor de bal. Arno Zijm (l) wist voor ESTO met een treffer uit een strafschop de eer voor ESTO nog een beetje te redden.
• Verdediger Bas van Goudswaard aan de bal voor ESTO. ESTO had het verdedigend zwaar.
• Lars Verheul voor ESTO in de aanval tegen VVIJ.
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu