14 februari 2020

Pascal Hellingerwerf verlaat Alphia voor CVC Reeuwijk

Het ziet er naar uit dat Pascal Hellingerwerf (foto) en Bryan de Bruin na dit seizoen een overstap gaan maken van Alphia naar CVC Reeuwijk. Ook Tom Radder van Alphia, die voorlopig niet meer welkom is op de training van Alphia-trainer Angelo Leverock, overweegt een dergelijke stap. Pascal Hellingerwerf speelde eerder ook al voor Rohda ’76 en in die tijd was ook CVC-trainer Boris van Es werkzaam als hoofdtrainer bij Rohda ’76.

Ook bestuurlijk was het al een poos onrustig bij Alphia. Ank de Groot stapte als voorzitter van Alphia per direct op na eerst nog een motie van wantrouwen te hebben overleefd. Ook vicevoorzitter Ton van Munsteren legde zijn functie neer. Aanleiding was de aanhoudende onrust bij de voetbalvereniging en de coup die op het bestuur was voorbereid.

Maandagavond 10 februari werd Martijn van Dalen gekozen als nieuwe voorzitter van Alphia. Joeri van den Berg werd vicevoorzitter, Edwin Hengstmengel secretaris en Ed den Daas penningmeester. Vijf anderen maken het bestuur compleet.

• Bron: Studio Alphen

0 Shares

Geef een reactie

Sluit Menu