3 februari 2021

Ontwikkeling Rohda-spelertjes: ,,Geweldig om te zien’’

Vlatko Lazic ziet bij Rohda’76 veel vooruitgang bij de spelertjes van JO-8 tot en met JO14 die hij en zijn collega’s van Soccerdream op dinsdag- en donderdagavond trainen.

Grote stappen

De voetbalschool startte afgelopen augustus met de voetballessen aan de jeugdige Rohda-spelers. ,,Als je kijkt naar het begin van het seizoen en nu, dan zie je dat de kinderen echt grote stappen hebben gemaakt op het gebied van de basistechniek en qua discipline. Geweldig om te zien,’’ geniet Vlatko.

• Foto: Vlatko Lazic

Enquête

Om nog beter aan te sluiten op de wensen, verwachtingen en behoeften, heeft Soccerdream de spelers en hun ouders geënquêteerd. Daarin vroegen Vlatko en zijn collega’s ook naar de ervaringen tot nu toe. Daarop reageerden de ondervraagden massaal. ,,We hebben tegen de 100 enquêtes teruggekregen en het was prachtig om de reacties te lezen,’’ weet Vlatko. Dat laatste wil niet zeggen dat er niet af en toe een wanklank valt. ,,Dan praten we met zo’n speler en zijn of haar ouders. We proberen met alles en iedereen rekening te houden.’’ 

0 Shares
Sluit Menu