11 november 2019

Onnodig verlies Rohda ’76

Rohda ’76 deed zeker niet onder voor Alphense Boys, maar na 90 minuten noteerde de scheidsrechter op het wedstrijdformulier wel een 3-1 overwinning voor de Alphenaren. ,,Voetballend waren we misschien wel de betere partij, maar door passief verdedigen hebben we het in de tweede helft weggeven’’, verzuchtte middenvelder Mitchell van Waveren na afloop.
De blauwwitten keken na een kwartier tegen een 1-0 achterstand aan door een geplaatste bal vanaf de rand van de zestien. Net voor de rust poetste aanvoerder Esli Westmaas de achterstand weg. Hij rondde het goede voorbereidende werk van Arnoud Troost keurig af: 1-1. Ook na de thee verweerde Rohda’76 zich kranig tegen de titelkandidaat, maar was bij twee aanvallen van de thuisclub net niet voldoende bij de les: 3-1.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu