8 november 2022

Nijntje Beweegdiploma feest bij G.V. HERES

Zaterdag 5 november 2022 was er weer een gymfeestje. Heres feliciteren Jesse de Vries, Jesse Veenstra, Luca Boot, Fijs Uithol en Isabel Naaijkens omdat zij bij Heres het nijntje Beweegdiploma 1 hebben afgerond. Op een aantal gymtoestellen lieten ze aan de familieleden zien wat ze allemaal geleerd hadden en dus nu kunnen en durven op gymniveau. Zusjes en broertjes waren er ook en gymden gezellig mee.

Koprollen, hangen met een hoogte en weer goed landen op je voeten, zwaaien aan de ringen, springen en ook ergens over heen, over de smalle balk lopen, vanuit de trampoline springen en weer goed landen. Liedjes van nijntje galmde gezellig door de zaal tijdens dit feestje.

Natuurlijk ontbrak het nijntjedans niet. Die leerde ze toen ze net op de les zaten en jonger waren. Tussendoor kregen ze limonade en een lekkere versnapering.

Na het leuke eindspel met de parachute en al die ballen die erop moeten blijven kregen ze hun  verdiende nijntje Beweegdiploma 1 van de KNGU, nijntje boek, nijntje balon, mooie drinkbeker en een tekenboek in een nijntje tas. Vol trots gingen ze naar huis. Heres is trots op ze, ze kunnen nu alle belangrijke grondbeginselen van gym omdat ze goed geoefend hebben in al hun lessen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu