Gepubliceerd 13 februari 2024

Mooie resultaten bij clubkampioenschappen BZ&PC

Zondag 11 februari 2024 organiseerde BZ&PC de jaarlijkse clubkampioenschappen. Op één dag zwommen alle deelnemers de vlinderslag, rugslag, schoolslag en vrije slag. De totaal telling van de seconden van alle afstanden leidt tot een algemeen klassement per leeftijd.

● De BZ&PC-medaillewinnaars tijdens de clubkampioenschappen.

Van de jongste (6 jaar) tot de oudste (55 jaar) deelnemer werd genoten van het zwemfeest. Het was naast een gezellige ook een zeer geslaagde dag met veel clubkampioenen. Bart van der Zwaan en Donna van der Meer werden de algemeen clubkampioenen.

Naast veel deelnemers werd er ook heel snel gezwommen. Quin van Bergen (6) was op dreef met een aantal clubrecords op de 25 meter nummers. Julia Bannatyne (11) liet haar talent weer zien en zwom op alle afstanden een clubrecord.

De 10-jarigen Lars van Bergen en Jessica Bannatyne behaalden op de 100 meter schoolslag een limiet voor de jaargangfinales van Nederland.

Na afloop werd in het clubhuis de prijsuitreiking verzorgt. Naast alle clubkampioenen werden ook diverse speciale bekers uitgedeeld. Greig Bannatyne kreeg de vrijwilligersbokaal. Zijn dochter Julia won de Suringa Bokaal en de Lina Schaal vanwege haar prestaties op de vlinderslag en rugslag. Thijs van Kints won de Lex Ratering bokaal voor zijn prestatie op de schoolslag.

Al met al een zeer geslaagde zondag voor de zwemmers van BZ&PC.

Bericht: André van Egdom / Andreas de Heij

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN