Gepubliceerd 6 februari 2024

Minioren zwemteam BZ&PC presteert boven verwachting

Afgelopen zondag namen de jongste zwemmers van BZ&PC deel aan de Zuid-Hollandse regio clubmeet kampioenschappen. Voorafgaand aan de wedstrijd was een parade in het thema Superhelden. De kinderen hadden samen een mooi spandoek en capes gemaakt. BZ&PC-mascotte was speciaal voor deze wedstrijd ook gekomen.

De tijden van de snelste zwemmers per afstand per vereniging werden opgeteld wat leidde tot een klassement. Het team bestaande uit Lindi Veenstra, Suja Fundter, Mink de Heij, Jessica Bannatyne, Amber van der Voorn, Lars Moes, Kimi Koeleman, Carlijn Zomer, Lars van Bergen, Jelte Maessen en Sepp de Heij werd verrassend 6e in het eindklassement.

Bericht: André van Egdom / Andreas de Heij (BZ&PC)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN