Gepubliceerd 11 oktober 2023

Limieten voor BZ&PC-synchroonzwemsters

Zaterdag 7 oktober was de InterRegio synchroonzwemmen voor de junioren en senioren in Zwembad de Tijenraan in Raalte. De InterRegio is een landelijke wedstrijd – waar alle regio’s vanuit Nederland vertegenwoordigd zijn.

In totaal namen er 61 junioren en 108 senioren deel aan deze wedstrijd. BZ&PC werd vertegenwoordigd door 3 junioren – Evi van Herwijnen, Amber Pouwelse en Jamie Ruven – en 4 senioren – Sanne Baars, Anouk Baars, Maike van Vliet en Eva Vrieswijk.

Junioren

Bij de junioren behaalde Evi van Herwijnen knap haar diploma en een limiet voor de Nederlandse jeugdkampioenschappen met een puntentotaal van 53,4902 punten.

Senioren

Bij de Senioren behaalden Anouk Baars, Sanne Baars en Maike van Vliet een limiet voor de Nederlandse kampioenschappen. Anouk werd in een sterk deelnemersveld knap 6e met een PR van 69,7059 punten.

● Limieten voor BZ&PC-synchroonzwemsters.

Al met al was het een lange rit naar Raalte, maar met goede resultaten. Alle meiden hebben goed gezwommen en weer wedstrijdervaring op gedaan.

Bericht: André van Egdom / Michelle van der Wouden (BZ&PC)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN