Gepubliceerd 11 oktober 2023

Limieten voor BZ&PC-synchroonzwemsters

Zaterdag 7 oktober was de InterRegio synchroonzwemmen voor de junioren en senioren in Zwembad de Tijenraan in Raalte. De InterRegio is een landelijke wedstrijd – waar alle regio’s vanuit Nederland vertegenwoordigd zijn.

In totaal namen er 61 junioren en 108 senioren deel aan deze wedstrijd. BZ&PC werd vertegenwoordigd door 3 junioren – Evi van Herwijnen, Amber Pouwelse en Jamie Ruven – en 4 senioren – Sanne Baars, Anouk Baars, Maike van Vliet en Eva Vrieswijk.

Junioren

Bij de junioren behaalde Evi van Herwijnen knap haar diploma en een limiet voor de Nederlandse jeugdkampioenschappen met een puntentotaal van 53,4902 punten.

Senioren

Bij de Senioren behaalden Anouk Baars, Sanne Baars en Maike van Vliet een limiet voor de Nederlandse kampioenschappen. Anouk werd in een sterk deelnemersveld knap 6e met een PR van 69,7059 punten.

● Limieten voor BZ&PC-synchroonzwemsters.

Al met al was het een lange rit naar Raalte, maar met goede resultaten. Alle meiden hebben goed gezwommen en weer wedstrijdervaring op gedaan.

Bericht: André van Egdom / Michelle van der Wouden (BZ&PC)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN