22 augustus 2020

Koudekerk lastig voor CVC Reeuwijk en WDS nog niet op stoom

Na de 1-1 afgelopen dinsdag tegen Olympia versloeg CVC Reeuwijk zaterdag op eigen veld Koudekerk met 3-2. WDS oefende op Wierickeweide tegen Siveo ’60 en ging ruim met 1-4 onderuit.

Nog lastig

Koudekerk was nog behoorlijk lastig voor een bepaald niet soepel draaiend CVC Reeuwijk. Errol Vleggeert zette CVC weliswaar op een 1-0 voorsprong, maar nog voor rust scoorde Koudekerk de 1-1. En wist na rust zelfs nog op 1-2 te komen. In het laatste kwartier stelde Reeuwijk orde op zaken door de 2-2 van Bryan de Bruin.  En Errol Vleggeert bezegelde het lot van Koudekerk met een afstandsschot waarop de Koudekerk-doelman zich op verkeek: 3-2.

• Errol Vleggeert in het strafschopgebied van Koudekerk. Hij schoot CVC Reeuwijk naar een 3-2 oefenzege.

Nog niet op stoom

WDS lijkt nog niet op stoom. Dinsdag verloor het met 4-0 van VEP en zaterdagmiddag ging het opnieuw onderuit tegen een sterker Siveo ’60: 1-4. Na een half uur kwamen de Zegvelders op 0-1 en kort daarop viel de 0-2. Nog voor rust wist WDS de achterstand nog te verkleinen (doelpunt Kallisse): 1-2. In de 2e helft nam Siveo ’60 meer afstand: 1-4. WDS miste o.a. nog Jos Lodder. Wel speelde Erik Cromwijk die terugkomt van een langdurige blessure.

• Erik Cromwijk in balbezit tegen Siveo ’60. Hij komt terug van een langdurige blessure.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu