Gepubliceerd 27 september 2022

Koploper De Sprint te sterk voor TTV Reeuwijk

Na de hoopvolle winst op het sterk geachte Taverzo waren de blikken toch voorzichtig optimistisch gericht op de wedstrijd thuis tegen lijstaanvoerder De Sprint 4 uit Brielle. De eerste partijen gingen lang gelijk op. Zowel Cees Voordouw als André van der Laan persten er een 5e game uit, maar kwamen daarin nét tekort.

Marco Broer bracht Reeuwijk weer terug in de wedstrijd door in 4 games het eerste punt binnen te slepen. Voordouw en Broer brachten in de dubbel beide verenigingen weer op gelijke hoogte door die 5e game nu wél te winnen. Van der Laan was daarna volstrekt kansloos en ging met 3 keer 5-11 onderuit. Voordouw en Broer moesten elk in 4 games hun meerdere bekennen in de Brielse tegenstander, waardoor De Sprint een 2-5 voorsprong nam. Van der Laan maakte de stand wat draaglijker door een afgetekende winstpartij neer te zetten. Daarna verloor Broer wederom in 5 games en kon Voordouw het tij al helemaal niet meer keren. Reeuwijk 1 –  De Sprint 4: 3-7. Reeuwijk 1 staat in West 2 met 9 uit 2 op plaats 4.

2x verlies voor Reeuwijk duo 1

Team Duo 1 moest, door een verzette wedstrijd, zowel op dinsdag als op donderdag aan de bak. Dinsdagavond speelden Dave van der Heiden en Jeroen Raaphorst in Noordwijkerhout tegen de mannen van TOV 2. Hoewel het spel van Van der Heiden steeds beter wordt, bleek TOV toch nog te sterk. Zijn beide enkelpartijen gingen verloren. Raaphorst had het daarentegen op zijn heupen. Zijn beide partijen leverden winst op, waarbij zijn tegenstanders weinig ruimte gelaten werd. Het dubbelspel bleek weer beslissend. In een zinderende partij namen de Reeuwijkers eerst een 0-2 voorsprong.

• Dave van der Heiden

Daarna zette TOV een tandje bij en won de daaropvolgende 3 games. De wedstrijd ging daardoor met 3-2 verloren.  Op donderdag ontvingen de mannen van Duo 1 de Katwijkers van Rijnsoever 3. Raaphorst beet het spits af door in 5 games nipt te verliezen. Van der Heiden ging ook onderuit, maar dan in 3 games. In de dubbelpartij lieten Raaphorst en Van der Heiden zich van hun beste kant zien. In 4 pittige games brachten ze de stand terug tot 1-2. Raaphorst kon de stand gelijk trekken, maar kwam ook in zijn laatste partij niet aan zijn eigen spel toe. Daardoor kwam Rijnsoever op 1-3. Van der Heiden pakte in zijn laatste partij zijn eerste winst van dit seizoen. Desondanks verliest Reeuwijk Duo 1 met 2-3 van Rijnsoever 3. Reeuwijk duo 1 staat in West Duo 3 G op plaats 3 met 4 punten uit 2 wedstrijden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN