4 oktober 2022

Jongste synchroonzwemsters BZ&PC zwemmen meerkamp

Zaterdag 1 oktober vond de eerste meerkamp van het seizoen plaats in zwembad de Veur in Zoetermeer. BZ&PC werd bij deze regionale meerkamp voor de onderbouw vertegenwoordigd door maar liefst tien zwemsters verdeeld over vier categorieën.

● De meerkampzwemsters van BZ&PC.

Tijdens de meerkamp moeten de zwemsters vier verschillende figuren zwemmen welke door diverse jurypanels beoordeeld worden. Dat is best spannend, maar allen hebben mooie puntenaantallen bij elkaar gezwommen. Charly van Barneveld zwom in haar categorie zelfs naar een derde plek. Na afloop kreeg iedereen een mooi oorkonde.

Uitslagen:

Categorie 1: Noa Rijkaart 52; Lynn van Bemmelen 52; Carlijn Zomer 47; Yill de Winter 47; Sterre van der Star 46; Febe van Cittard 45; Viyenna Hollevas 29 punten

Categorie 3: Eva Bode 42 punten

Categorie 4: Charly van Barneveld 59 punten

Categorie 5: Jiska Gentenaar 41,7451 punten.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu