Gepubliceerd 4 oktober 2022

Jongste synchroonzwemsters BZ&PC zwemmen meerkamp

Zaterdag 1 oktober vond de eerste meerkamp van het seizoen plaats in zwembad de Veur in Zoetermeer. BZ&PC werd bij deze regionale meerkamp voor de onderbouw vertegenwoordigd door maar liefst tien zwemsters verdeeld over vier categorieën.

● De meerkampzwemsters van BZ&PC.

Tijdens de meerkamp moeten de zwemsters vier verschillende figuren zwemmen welke door diverse jurypanels beoordeeld worden. Dat is best spannend, maar allen hebben mooie puntenaantallen bij elkaar gezwommen. Charly van Barneveld zwom in haar categorie zelfs naar een derde plek. Na afloop kreeg iedereen een mooi oorkonde.

Uitslagen:

Categorie 1: Noa Rijkaart 52; Lynn van Bemmelen 52; Carlijn Zomer 47; Yill de Winter 47; Sterre van der Star 46; Febe van Cittard 45; Viyenna Hollevas 29 punten

Categorie 3: Eva Bode 42 punten

Categorie 4: Charly van Barneveld 59 punten

Categorie 5: Jiska Gentenaar 41,7451 punten.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN