10 november 2021

Heres vult prijzenkast met bekers

Zaterdag 6 november organiseerde de KNGU samen met DOS Bodegraven de jaarlijkse springwedstrijd in de Sporthoeve. De sfeer was, ondanks de nieuwe coronamaatregelen geweldig, het publiek genoot. Zij hadden lang op een turnwedstrijd moeten wachten.

De vier teams van Heres streden tegen diverse verenigingen uit de regio. De teams van Heres gingen allen met minstens één beker naar huis, met een prachtige totaalscore van 9 bekers voor de prijzenkast van Heres. Heres blonk uit op de airtrack: Heres 1 ( 8-9 jaar) werd eerste op dit toestel, met op de tweede plaats Heres 2 (8-9 jaar). In de leeftijd van 10-12 jaar en  10-16 jaar veroverden ook beide teams de eerste plaats op dit onderdeel. De overige bekers waren voor Heres 1 en Heres 10-12 jaar op de plankoline kast en op de minitrampoline. Heres 10-16 jaar won ook twee bekers op de onderdelen plank kast en de minitrampoline pegasus. Op woensdag 17 november zal de springshow van Heres zijn.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu